Snel internet in buitengebied?

De Provincie Limburg maakt de ontwikkeling van snel internet mogelijk in de buitengebieden van de Gemeente Venlo. Hiervoor zijn wel bewoners nodig die zich inschrijven!

Vraagbundelingscampagne
Op 16 oktober is Glasvezel buitenaf haar campagne gestart in Noordoost Limburg. Dat betekent dat vanaf die datum de bewoners van ruim 2300 adressen in het buitengebied zich kunnen aanmelden voor een glasvezelaansluiting én een abonnement kunnen gaan afsluiten. Als 50% van de bewoners dit vóór 17 december 2018 doet, wordt er glasvezel aangelegd in het gebied. Om bewoners te informeren over de aanleg, kosten, voorwaarden en planning organiseert ‘Glasvezel buitenaf’ vijf informatieavonden.

Informatieavonden
De bewoners van de buitengebieden hebben een uitnodigingsbrief ontvangen voor de informatieavonden. Voor Arcenaren is deze op donderdag 1 november om 19.30 uur in Gemeenschapshuis Pastoorshof, Kapelstraat 19 in Lomm. Tijdens de informatieavonden zijn ook de dienstaanbieders aanwezig. Mensen die zich al willen oriënteren op glasvezelpakketten, kunnen bij hen terecht met vragen.

One thought to “Snel internet in buitengebied?”

Geef een antwoord