Nieuws Klosterhoaf

Vanochtend werd het bestuur van de dorpsraad bijgepraat door de architect van de nieuwe Klosterhoaf. Het plan is om het oude gebouw weer in ere te herstellen, als op de foto.  De hoge ramen komen terug en ook de ingang komt weer op de originele plek. Het wordt een gebouw met 2 woonlagen en in totaal 24 kamers. Ouderen die 24 uurs zorg nodig hebben hoeven dan niet meer weg uit Arcen en ook revalidatie van een operatie kan hier plaats vinden. Echt een aanwinst voor Arcen! In 2019 zal met de verbouwing worden begonnen, de openingsdatum is nog onzeker. Noteer alvast donderdagavond 21 februari in je agenda. Tijdens de openbare dorpsraad op deze avond zal er een presentatie zijn van de plannen door de architect en zorgexploitanten.

2 gedachten over “Nieuws Klosterhoaf”

 1. Mooi!!
  Kunnen jullie me de mail of tel gegevens van die architect doorgeven.
  Wij hebben bij de heemkunde tekeningen van de verbouwingen van de Klosterhoaf.
  Gr. namens de heemkunde, Piet Cup

  1. Is toch iets geweldigs dat dit in ons Arcen gerealiseerd wordt!
   Het uitgangspunt van de werkgroep die hiermee is gestart is steeds geweest om te proberen een locatie te vinden
   in eigen dorp voor onze demente en somatische ouderen , zodat zij in hun eigen dorp verzorgd konden worden. Dicht bij familie en bekenden.
   Mensen omarm dit project!
   Misschien dat u straks als b.v. vrijwilliger een bijdrage wilt leveren om onze ouderen een liefdevol verblijf in hun eigen omgeving te geven.
   Wies Muyres.

Geef een antwoord