Inschrijven vóór 17 december!

De woonkern van Arcen heeft al snel internet, de buitengebieden echter niet. Met de huidige voorzieningen zullen de buitengebieden helaas steeds verder achterop raken in de digitale wereld. Om dit te voorkomen is actie noodzakelijk, het is nu of nooit! De gemeente Venlo heeft met de Provincie Limburg en Glasvezel buitenaf een convenant getekend om de aanleg van glasvezel in de buitengebieden mogelijk te maken.

Na de voorlichtingsavond is de inschrijving voor glasvezel gestart en loopt tot 17 december 2018. Als minimaal 50% van de bewoners uit de buitengebieden voor glasvezel kiest, gaat de aanleg daadwerkelijk door. Voor Arcen zijn er 156 adressen aangeschreven om mee te doen aan dit project. Voor de inwoners van de buitengebieden is glasvezel vaak goedkoper als de optelsom van de losse abonnementen voor internet, schotel tv en telefonie. Daar bovenop krijgt u meer waarde voor uw geld in de vorm van snellere en stabielere verbindingen.

Woont u in de buitengebieden, wees solidair en schrijf in bij één van de aanbieders van Glasvezel. Voor meer informatie en een postcode check kijk op https://www.glasvezelbuitenaf.nl

Geef een antwoord